Fra Accenture til PA Consulting

Petter Knudsen blir ny partner i PA Consulting, og trer med det inn i den norske ledergruppen.

Petter Knudsen blir ny partner i PA Consulting, og trer med det inn i den norske ledergruppen. Han har 19 års bransjeerfaring, og kommer rett fra stillingen som managing director i Accenture der han har sittet som del av Norgesledelsen og i tillegg hatt det nordiske ansvaret for Accentures strategivirksomhet

– Knudsen har bred erfaring fra energi, telekom, og mediebransjen. Hvor han hele tiden hatt et digitalt fokus. Han vil styrke oss både faglig og som ledertype. Vi ser frem til at han kommer inn som spydspiss på vår digitale satsing fra et strategisk perspektiv, sier Grete Kvernland-Berg, leder i PA Consulting Norge.

I PA Consulting vil Knudsen bli partner i faggruppen energi, og blir dermed ansvarlig for selskapets energisatsing i Norge. Selskapet har om lag 70 medarbeidere i Norge, som jobber med rådgiving innen digital & data og business design mot både privat næringsliv og offentlig sektor.

– De har vist en sterk utvikling de siste årene og jeg ser frem til å bli en del av et globalt og fremoverlent selskap som kombinerer dyp bransjekunnskap med praktisk erfaring, forteller Petter Knudsen.

Knudsen er den andre partneren som kommer til PA Consulting på kort tid. I desember ble det kjent at Mozhgan Tavakolifard også gikk samme vei.

About the author

Related Posts