Hvilket konsulentselskap leverer best tjenester ?

Årets Konsulentselskap skal kåres i januar 2021. Vinneren av Årets Konsulentselskap er det selskapet med høyest score fra sine kunder innen årets bransjestudie som gjennomføres nå.

Årets Konsulentselskap, bygger på bransjeundersøkelsen fra Konsulentguiden som har vært gjennomføres hvert år siden 2012. Bransjestudien er den eneste i sitt slag og bygger på en omfattende kartlegging av kjøp av konsulenttjenester fra de største aktørene i bransjen.

Konsulentguiden har arrangert Konsulentprisen siden 2007. Forrige gang ble Konsulentprisen arrangert som et co-event med Rosingprisen for å skape -en pris/ en bransje.
På dette eventet stakk konsulentselskapet Bekk av med seieren som Årets Konsulentselskap. Bekk er det eneste selskapet i Konsulentprisens historie som har vunnet prisen 2 ganger.
Her er juryens begrunnelse for å tildele Bekk prisen:

«I år 2000, mens børsene raste verden over, etablerte et knippe gründere med Olav Folkestad i spissen et helt nytt konsulentselskap, Bekk. Det var dristig, men det lyktes. På 18 år er det blitt et selskap med over 400 spesialister på strategi, design og teknologi, og med kontorer i Oslo og Trondheim.

De siste åtte årene har Konsulentguiden laget rapporter innen management consulting og IT. Bekk har helt siden starten utmerket seg blant de beste. Bekk anses som et av de mest attraktive konsulentselskapene å jobbe i for nyutdannede teknologer. De har en bred kompetanseflate, og jobber tverrfaglig med digitaliseringsprosjekter hos mange av de største private og offentlige aktørene i Norge, særlig innen bank/finans og statlig sektor.»

 Her kan du lese mer om andre prisvinnere siden 2007: 

Men hvem skal få æren av å vinne Konsulentprisen i problemåret 2020?
Dette er slik vi undersøker hvilke selskaper som leverer best tjenester til sine kunder:
Kunder av konsulentselskaper bli bedt om å svare på en undersøkelse, deretter måles konsulentselskapene etter følgende metode:

 

Tilfredshet ved kjøp måles blant annet på kundens oppfatning av:

  • Konsulentenes faglige kompetanse
  • Tjenestenes bidrag til å løse utfordringer man sto overfor
  • Kompetanseoverføring
  • Konsulentenes evne til å levere iht. fastsatte mål

Dersom du har kjøpt konsulenttjenester kan du bidra til å kåre vinnerselskapet her:

https://www.srvy.no/selskap/

About the author

Related Posts