Her er årets Konsulentpris-vinnere

Per-Egill Frostmann og Lars Rommen fra Konsulentguiden presenterte Konsulentprisen på Oslo Spektrum

– Årets konsulentpriser ble delt ut på Virke Arena i Oslo Spektrum torsdag 22. september. Årets konsulentoppdrag gikk til Sopra Steria mens EY ble kåret til årets konsulentselskap. Prisen for Årets Leder gikk til Konsernsjef Arne Mjøs i Itera og æresprisen ble delt ut til Administrerende Direktør i Bekk Olav Folkestad.

For 15. år på rad ble årets konsulentrpiser delt ut av Konsulentguiden sammen med årets partner Virke på Virke Arena på Oslo Spektrum. Per-Egill Frostmann og Lars Rommen presenterte bakgrunnen for Årets Konsulentpriser:

Årets konsulentoppdrag ble tildelt Sopra Steria for arbeidet de har gjort for Aker BP med implementering av nytt styringssystem. Prosjektet har vart siden 2020 og er nå fullført med meget gode referanser fra kunden.

– Dette er et stort og omfattende prosjekt som er gjennomført med svært godt konsulenthåndverk. I tilbakemeldingene på prosjektet, er det spesielt dette med involvering av organisasjonen som går igjen som suksessfaktor, sier juryformann Svein Stavelin.

Consulting og Iselin Songe-Møller Head of Risk & Governance – Business Consulting.

Årets selskap
Årets konsulentselskap ble kåret på bakgrunn av Konsulentguidens store konsulentundersøkelse. Her ble selskapene vurdert etter blant annet faglige kompetanse, evnen til å løse selskapets utfordringer og kompetanseoverføring til kunde. På bakgrunn av disse kriteriene har juryen kåret EY Advisory som årets konsulentselskap.

–Vi i EY er stolte og glade over å bli kåret til Årets Konsulentselskap. Spesielt stas er det fordi våre kunders egne vurderinger ligger til grunn for nominasjonen. Vi er ydmyke og takknemlige for den tilliten de viser oss, sier Eirik Albrigtsen, partner i EY og leder for forretningsområdet Consulting.

Årets leder og ærespris
Den 24. februar i år gikk Russland og Vladimir Putin til et uprovosert angrep på Ukraina. Flere norske selskaper har egne kontorer og ikke minst ansatte som ble sterkt berørt av dette. Årets konsulentleder har vært opptatt av å forstå situasjonen til de ansatte og deres familier i dette etter hvert krigsherjede landet. Rett før påske dro Arne Mjøs i Itera ned til Ukraina for selv å oppleve og kanskje forstå hvordan forholdene var for deres 300 ansatte.

–Konsernsjef Arne Mjøs i Itera har vist stort mot og inspirerende lederskap, ikke bare gjennom det siste året men i snart 23 år og juryen var aldri i tvil om at han var en verdig vinner, sier Stavelin.

Under Mjøs sitt solide operative ledelse har Itera hatt sterk vekst og god lønnsomhet i en årrekke og har nå mer enn 650 ansatte i 7 land i Europa.

I 22 år har vinneren av æresprisen levert solide resultater til kundene og brukerne. Han har hele tiden vært administrerende direktør og selskapet har tjent penger hvert eneste år. Selskap har over 500 spesialister på strategi, design og teknologi og jobber tverrfaglig med digitaliseringsprosjekter hos mange av de største private og offentlige aktørene i Norge. De har også i lang tid hatt posisjonen som et av de mest attraktive konsulentselskapene å jobbe i for nyutdannede teknologer.

Konsulentguiden har i mange år laget rapporter innen management consulting og IT. Selskapet har helt siden starten utmerket seg blant de beste i våre undersøkelser. Det er en ære å tildele Olav Folkestad Bekk årets ærespris, sier Stavelin.

Per-Egill Frostmann og Lars Rommen fra Konsulentguiden presenterte Konsulentprisen på Oslo Spektrum.

For mer informasjon kontakt:
Lars Rommen lars.rommen@konsulentguiden.no mob: 988 83 746

About the author

Related Posts