Profesjonalisering av styrearbeidet

Et av prosjektene som er nominert inn til Årets Prosjekt 2020 er Virke Styres. 

Profesjonelle og aktive styrer er en ressurs for bedriften. For mange små og mellomstore bedrifter er styre kun et passivt papirstyre og ikke et aktivt organ som bidrar til strategiarbeidet, er en ressurs for daglig leder og sørger for god kontroll av virksomheten. Virke Styres er et online verktøy for Virkes medlemmer der de lett kan få tilgang til verktøy og veiledning for godt og verdifullt styrearbeid. Virke hadde selv et helt bibliotek av verktøy som nå er blitt gjort tilgjengelig i en digital plattform designet av EGGS.

EGGS har hjulpet Virke med å transformere store mengder digitalisert innhold, en «leksikon» til en webapp med lett tilgjengelig og strukturert innhold og forbedret brukeropplevelse. For å tilby kundene en høy kvalitet, relevant og brukervennlig service, har Virke redesignet og utviklet sin guide for styrearbeid, Styres, videre. Sammen med EGGS og Forte Digital har de forvandlet det fra et digitalt leksikon til en mer moderne versjon av nettappen. Appen, som ble lansert i august 2020, tilbyr brukerne ny og forbedret funksjonalitet og har anskaffet mer enn 100 abonnementer på mindre enn to måneder. Tilbakemeldingene fra brukerne har vært positive, som finner innholdet relevant og verktøyet enkelt og intuitivt å bruke. EGGS har bistått med digital design, UX og UI, merkevaredesign og grafisk design.

Godt planlagt styrearbeid er viktig

De fleste av Virkes medlemmer er små og mellomstore selskaper. For disse organisasjonene er styrets kvalitet og dets arbeid svært viktig og kan direkte bidra til selskapets unnergang eller suksess. På grunn av begrensede ressurser har de kanskje ikke kunnskapen eller struktur til å utføre profesjonelt styrearbeid. Styres kan være et viktig verktøy for disse selskapene og hjelpe dem med å strukturere, planlegge og utføre dette arbeidet effektivt.

About the author

Related Posts