ÅRETS KONSULENTSELSKAP 2022: EY

. Fra venstre i bildet: Eirik Albrigtsen og Martine Narvhus frå EY, og juryformann Svein Stavelin og Tale Skjølsvik, Prodekan ved Oslo Met med doktorgrad i consulting. Foto: Anne Cathrine Røste

Selskapene AFF, Bouvet og EY Norge var alle nominert i kategorien Årets Konsulentselskap under Konsulentprisen 2022. I år var det EY som stakk av med seieren.

Det er Virke og Konsulentguiden som deler ut prisen som ble gikk ut for første gang i 2007.

– Konsulentene i EY jobber beinhardt gjennom hele året og gjør sitt ypperste for at kundene skal få det aller beste tilbudet. Jeg er skikkelig stolt av at EY i år gikk av med seieren i tett konkurranse med flere andre konsulentselskaper, og ikke minst det å kunne dele denne prisen med alle de ansatte, sier Eirik Albrigtsen, partner i EY og leder for forretningsområdet Consulting til Kampanje. 
Det er en jury som velger ut finalistene, som deretter vurderes av de ulike konsulentselskapenes over 1000 kjøpere.

Årets Konsulentselskap blir delt ut på grunnlag av Konsulentguidens undersøkelser av IT og Management Consulting-selskaper. Det er en jury som velger ut finalistene, som deretter vurderes av de ulike konsulentselskapenes over 1000 kjøpere.

Undersøkelsen kartlegger kundetilfredshet til de 50 største selskapene innenfor management consulting og IT i Norge. På basis av score innenfor parametrene:

· Konsulentenes faglige kompetanse

· Tjenestenes bidrag til å løse kundens utfordringer

· Kompetanseoverføring til kunden

· Konsulentselskapet evne til å levere i henhold til fastsatte mål

 

Følgende selskaper fikk best score:

AFF, Bouvet og EY Norge

 

EY skårer særlig sterkt på 2 av de ovennevnte parametrene: «Konsulentenes faglige kompetanse» og «Konsulentenes evne til å levere iht. fastsatte mål.»

 

Selskapet kan spore sine røtter tilbake til 1849. Dagens selskap er et resultat av en lang rekke fusjoner. De to siste var ihhv 1989 (Ernst& Whinney + Arthur Young) og i 2002 da selskapet slo seg sammen med A.Anderson & Co.

 

. Fra venstre i bildet: Eirik Albrigtsen og Martine Narvhus frå EY, og juryformann Svein Stavelin og Tale Skjølsvik, Prodekan ved Oslo Met med doktorgrad i consulting. Foto: Anne Cathrine Røste

About the author

Related Posts