Konsulentprisen

Årets konsulentpriser

Årets Konsulentdag 2022 skal vi feire på Deichmann i Bjørvika . Det er fortsatt mulig å nominere til Årets Konsulentpriser!

Nominert til Konsulentprisen 2022:

Yara International ASA – Når teknologi fungerer til fordel for bonden

Nominert til Konsulentprisen: FiftyFifty

Vi får inn mange spennende prosjekter til Konsulentprisen 2022: AFF Fifty Fifty er et program med fokus på FNs bærekraftsmål nr. 5 for å få flere kvinner til topps i næringslivet.

Konsulentdagen 2022

Påmelding til Konsulentdagen 2022 er nå åpen. Kutt konsulentene, «en trussel mot folkestyret» er tema for dagen. Konsulentdagen er utsatt til juni 2022.

Dette er Årets jury

 Juryen til Konsulentprisen 2022 er bredt sammensatt av erfarne ledere fra konsulentbransjen og fra Akedemia.

Nominer inn til Konsulentprisen 2022

I fjor hadde vi et vellykket, men digitalt arrangement. Nå som samfunnet er åpnet opp har bransjen mulighet til å møtes på fantastiske nye Deichman 15. juni 2022.

Undersøkelse om kjøp av konsulenttjenester

Hvor fornøyd er du i forhold til kjøp av konsulenttjenester ?
I forbindelse med Konsulentprisen 2022, vil vi kåre Årets beste Konsulentselskap basert på tilbakemeldinger fra kundene.

Konsulentprisen 2022

Konsulentguiden skal i samarbeid med Virke for 13. gang dele ut Årets Konsulentpriser. I år kommer vi til å dele ut  3 priser: Årets konsulentselskap, Årets leder og Årets konsulentoppdrag: Konsulentprisen 2022 blir delt ut  på Konsulentdagen: Mer informasjon og påmelding finner du her: Konsulentdagen 2022

Her er agenda for dagen:

Regjeringen har i sitt budsjett kommet med anbefalinger til offentlige etater og myndigheter om å kutte i konsulentkjøpene. Senterpartiet har gått så langt å si at konsulentbruken har blitt en «trussel mot folkestyret» og at konsulentbruken er «sløsing av skattepenger». Er dette riktig?

På Konsulentdagen løfter vi dette temaet og tar debatten. Vi vil høre med politikerne direkte om hva de mener om konsulentbransjen. Vi har også invitert de som kjøper og leverer konsulenttjenester i offentlig sektor for å få et innblikk i hva som er viktig for dem fremover. Vi vil også ha en panelsamtale mellom lederne i bransjen for å høre deres syn og om dette har påvirket hverdagen deres?

Etter det faglige programmet vil vi dele ut prisene for Årets leder, Årets oppdrag og Årets konsulentselskap.