Ny konserntjener i Miles

Styret i Miles AS har ansatt Camilla Amundsen som ny konserntjener med tiltredelse 1.mai.

Camilla Amundsen erstatter Tom Georg Olsen som var en av grunnleggerne av selskapet og som har valgt å gi seg etter 18 år i rollen. Styret har gjennomført en grundig ansettelsesprosess med høy interesse og et stort tilfang av kvalifiserte kandidater.

– Camilla Amundsen er en erfaren leder med dokumenterte resultater fra en rekke lederstillinger i IT- og teknologibransjen. Hun bringer også med seg erfaring fra å lede kultur og verdidrevne organisasjoner. Vi er trygge på at hun er den rette til å utvikle Miles videre basert på kjerneverdiene varme og faglig autoritet, sier Torkild Hebbert Haukaas, styreleder i Miles AS.

Camilla er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU i Trondheim. Hun kommer fra stillingen som divisjonsdirektør Infrastructure Growth i Telenor Norge. Hun har tidligere vært leder for divisjonen TV & Bredbånd, og ledet da arbeidet med å transformere Telenor T-We til å bli en strømme- og TV-tjeneste, samt teknologiskiftet der Telenor flyttet sine kobberkunder over til nye og moderne tjenester over fiber- og mobil-teknologi. Tidligere har hun jobbet som CEO for mobilselskapet Talkmore og hun har også flere års ledererfaring fra Lyse og Altibox – blant annet som CEO for Lyse IT.

– Miles er et helt spesielt og annerledes IT-selskap som har lyktes med å bygge en sterk kultur hvor visjonen er å være en fremragende arbeidsplass og hvor verdiene faglig autoritet og varme gjennomsyrer kulturen. På denne måten har Miles klart å tiltrekke seg og beholde de aller beste IT-folka. Miles har en filosofi som stemmer godt overens med mine verdier og ledelsesprinsipper og dette var helt avgjørende for at jeg takket ja til denne spennende muligheten, sier Amundsen.

Camilla Amundsen er tydelig på ambisjonen om videre vekst der kjernen i Miles-filosofien vil vedvare.

– IT har en sentral rolle i å bygge fremtidens brukeropplevelser og samfunn og vil bare bli enda viktigere i fremtiden. I tillegg opplever jeg at Miles filosofien er helt i forkant og jeg forstår godt at Miles har vunnet flere priser – blant annet som et av Norges mest innovative selskaper. Jeg gleder meg til å være med på å bidra til den videre utviklingen av selskapet, avslutter hun.

About the author

Related Posts