IT-trender 2019 – Konsulentguiden

Ny undersøkelse fra Konsulentguiden viser at Cloud, Big Data og Analytics ligger på topp også i 2020 for trender som norske konsulentkjøpere er opptatt av.

Ny undersøkelse fra Konsulentguiden viser at Cloud, Big Data og Analytics ligger på topp også i 2020 for trender som norske konsulentkjøpere er opptatt av.

Kundetilfredshet med konsulentene

Vi ser at kundene blir litt mer fornøyd for hvert år som går – og det tyder jo på en bra utvikling hos konsulentselskapene. De som har bestilt benchmark får vite hvor de står på 14 parametere innen kundetilfredshet i forhold til sine konkurrenter.

Vår generelle rapport forteller at faglig kompetanse det aspektet som respondentene er mest fornøyd med hos konsulentene. De er minst fornøyd med; -leveransen medførte kostnadsbesparelser.

Informasjonsinnhenting før konsulentkjøp

Hyggelige funn for oss i Konsulentguiden: 20 % av bedriftene (konsulentbruk 50 – 100 mill) bruker våre nettsider på utkikk etter konsulenttjenester innen IT.

De to største faktorene er ikke overraskende; – anbefaling fra kollegaer 39,9 % og -erfaring fra tidligere oppdrag 64,5 %.

Respondentene ble også spurt om hvilke inntrykk de hadde til selskapene de hadde et forhold til. Her scorer Bekk Consulting best med hele 78,4 poeng av 100.

Sentrale punkter i rapporten:

  • 13 trender innen IT. Hva blir kjøpt og planlegges å kjøpe
  • 24 sentrale IT-tjenester. Hva blir kjøpt og planlegges å kjøpe
  • Vi måler informasjonskanaler som blir brukt før kjøp.
  • Vi kartlegger 9 årsaker til kjøp
  • Konsulentselskapene blir målt på inntrykk, sannsynlighet for gjenkjøp og verdiskapning.

Pris Kr 4900.-

Ta kontakt for bestilling eller for mer informasjon.

E-post:            lars.rommen@konsulentguiden.no

Mobil:             988 83 746

 

 

 

About the author

Related Posts