EY kjøper Skye

EY (tidl. Ernst & Young) har kjøpt den nordiske SAP- og IBM-spesialisten Skye, med ca. 145 ansatte og en omsetning i 2017 på 195 mill. kr.

 

 

Skye er leverandør av teknologitjenester innen software, konsulentvirksomhet og prosjekter til ca. 125 kunder. Selskapet har kontorer i Norge og Sverige. 

Skye har som mål å hjelpe selskaper med digitalisering ved å flytte IT inn i hjertet av virksomheten for å øke utnyttelsen av selskapets ressurser.

EY har over 1 100 rådgivere i Norden som leverer digitale tjenester og rådgivning til privat og offentlig sektor. Samtlige aksjer i selskapet vil bli overtatt, og tjenestene vil fremover bli markedsført under navnet EY Skye. Ledergruppen i selskapet vil bestå som før oppkjøpet.

– Teknologi og digitalisering er stadig viktigere for dagens virksomheter. Ved å slå sammen kompetansen i Skye og EY skaper vi et sterkt fundament for å levere tjenester på dette området. Skyes ressurser utfyller vår kompetanse både i Norden og globalt, sier Stig Thorgersen, partner og leder for EYs rådgivningstjenester i Norden.

– Vi må tilpasse oss behovene til kundene våre, og mye av deres utvikling skjer innenfor digitalisering og teknologi. Vi har allerede et sterkt teknologimiljø i EY, og vi styrker nå dette ved å gå sammen med et selskap vi har jobbet godt med lenge. Vi tror at dette oppkjøpet vil forandre dynamikken i markedet og gjøre hverdagen morsommere for både våre medarbeidere og kunder, sier Thorgersen.

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply