Capgemini satser på Innovasjon

Capgemini åpner et nytt innovasjons senter  i Stockholm.

Capgemini åpner et nytt innovasjons senter  i Stockholm.

Innovasjonssenteret i Stockholm kommer til å tilby et økosystem på tvers av start-ups, næringsliv og akademia, og gjøre det mulig for bedriftsledere og gründere å danne nye nettverk.

Den svenske hovedstaden kommer på andre plass i Europa, etter London, når det gjelder å støtte digitale start-ups.

-Bedrifter fra hele Skandinavia er på utkikk etter en sterk samarbeidspartner for å muliggjøre digital transformasjon som kan gi dem tilgang til et økosystem med oppstartsvirksomheter, teknologipartnere og relevant erfaring innen områder som for eksempel robotteknikk, Block Chain og digitalisering», sier Anil Agarwal, administrerende direktør, Capgemini Norge og Sverige. 

-Nå har vi et fysisk sted der vi skal legge til rette for nettverksbygging, nye partnerskap, idéer og forretningsmodeller.

Analytikerfirmaet IDC anbefaler både bedrifter og tjenesteleverandører å utnytte det teknologiske start-up miljøet som en viktig del av den digitale økonomien.

Lanny Cohen, global leder for innovasjon i Capgemini sier:
-Det å jobbe med troverdige start-ups er en viktig del av innovasjonsprosessen. Utover samarbeid med start-ups, fungerer også innovasjonssenteret som en inngangsport til et globalt økosystem innen siste nytt av idéer, teknologi og erfaringer.»

 

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply