Norges mest attraktive IT-konsulentselskap

Unge arbeidstakere mener at Sopra Steria er landets mest attraktive IT-konsulentselskap å jobbe for. Det kommer fram i Universums årlige undersøkelse blant yrkesaktive.

 

Torsdag 1. november ble Norges mest attraktive arbeidsgivere kåret under Universums Talent Excellence Awards i Oslo. Sopra Steria var det konsulentselskapet som ble rangert høyest blant IT-utdannede arbeidstakere i årets måling.

– Vi er veldig stolte over at så mange ønsker å jobbe i Sopra Steria. Medarbeiderutvikling står i sentrum hos oss. Vi har bygget opp vårt eget økosystem for læring, med utviklingsprogrammer, kurs, mentorer, faglige forum og sosiale nettverk. Våre medarbeidere får utfordrende oppgaver og nyter dessuten godt av delekulturen som gjennomsyrer selskapet vårt, sier Beathe Lassen, HR- og rekrutteringsdirektør i Sopra Steria.

Les også: Sopra Steria er Norges beste arbeidsplass

Årets rakett

Nesten 10 000 yrkesaktive med høyere akademisk bakgrunn deltok i Universum Professional Survey 2018, som ble gjennomført mellom juni og august i år. Snittalderen på deltakerne var 36,5 år.

Sopra Steria kom på fjerdeplass i IT-delen av målingen, bak Google, Microsoft og Finn.no. Konsulentselskapet klatret fire plasser fra fjorårets måling og mottok bransjeprisen «IT Consultancy». Selskapet klatrer dessuten hele 56 plasser blant ingeniørene i kåringen. Dette bidro sterkt til at Sopra Steria også ble kåret til «Årets rakett».

Tøff kamp om hodene

Lassen understreker at faglig og personlig utvikling er nøkkelen til å skape engasjement, trivsel og lojalitet på jobb.

– Kampen om å tiltrekke de aller beste fagpersonene er tøff i bransjen vår, og derfor er det viktig å bli betraktet som en spennende og utviklende arbeidsplass. Så denne kåringen betyr mye for oss, sier hun.

Både i år og i fjor kom Sopra Steria på førsteplass i kåringen Great Place to Work.

Sopra Steria er et ledende internasjonalt konsulentselskap med en av markedets mest omfattende tjenesteporteføljer innen digitalisering. Selskapet tilbyr strategiutvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemutvikling, digitale løsninger og drift. Sopra Steria bistår store private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet har 42 000 medarbeidere i over 20 land, og hadde en omsetning på 3,8 milliarder euro i 2017.

I Skandinavia sørger 1800 medarbeidere for en årlig omsetning på 2,5 milliarder kroner.

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply