Assessits får inn Otiga Group som ny eier

Otiga Group har kjøpt 51% av Assessit for å styrke selskapet for videre vekst. Oppkjøpet gir Assessit muligheter til å realisere nordiske planer om vekst, forsterke ambisjoner på digitale løsninger og etablere kåringen Årets Unge Ledere i de andre nordiske land.

«Assessit har hatt en fantastisk fin reise og vekst i de 15 år selskapet har eksistert» uttaler største eier og styreleder,
Øistein Magnussen fra Assessit. «Vi skal nå ta ytterligere steg og ønsker derfor en eier med både muskler og ambisjoner.
Vi mener at Otiga Group med over 1,1 mrd. i oms er den helt rette samarbeidspartner for oss i årene fremover. Alle dagens aktive eiere er med videre» uttaler Magnussen.

«Vi har fulgt med på utviklingen i Assessit og er imponert over posisjonen de har tatt som en ledende aktør innen executive search, lederutvelgelse og organisasjons- og lederutvikling» sier Konsernsjef Hilde Lekven i Otiga Group.

«Otiga Group har ambisjoner om vekst både organisk og gjennom oppkjøp. Assessit passer godt inn i vår portefølje som nå dekker alle segmenter i rekrutteringsbransjen. Vår multibrandingstrategi utvikles stadig og innbefatter nå følgende selskaper; Active Search, Agito, Assessit, Aaltovoima, On-Off Bemanning, Personalhuset og Søder & Co.» sier Lekven.

Daglig leder i Assessit, Trond Myhrvold sier «Assessit har vært flinke til å vokse organisk gjennom målrettet arbeid på kvalitet og ved å bygge gode langvarige kunderelasjoner. At vi også har vært dyktige til å rekruttere og beholde våre dyktige medarbeidere har helt sikkert vært en viktig grunn at vi har beholdt våre kunder over mange år. Oppkjøpet gir oss muligheter til å realisere våre nordiske planer om vekst, ytterligere forsterke våre ambisjoner på digitale løsninger og ikke minst etablere kåringen Årets Unge Ledere i de andre nordiske land».

«Assessit vil i fremtiden fortsette som et selvstendig selskap og med samme merkenavn – vi gleder oss til å kunne videreutvikle samarbeidet med våre kunder også i fremtiden» sier Myhrvold.

About the author

Related Posts

Legg igjen et svar

Leave a Reply